SBE_Logo

Arbetsmiljöpolicy

Hållbarhet

Hos oss på Sundbybergs Byggentreprenad AB är det viktigaste att vår personal mår bra. Det kan låta klyschigt men mår inte personalen bra så mår inte heller företaget bra. Det är viktigt för oss att vi bryr oss om varandra. Vi tolererar inte trakasserier eller diskriminering i någon form och tar genast tag i det både inom företaget samt ute på fält. Vi vill att vår personal ska känna sig inkluderade och att deras åsikter spelar roll.

För oss är det viktigt att våra medarbetare får de utbildningar som behövs för att kunna utföra sitt jobb. Då vi jobbar mycket utomhus och på stora byggarbetsplatser innebär det stora risker för våra medarbetares hälsa pga. arbetsmaskiner, djupa schakt, miljöfarligt avfall, exponering för väder samt arbete i trafikmiljö. Det är viktigt för oss att personalen är väl informerade om sina olika arbetsplatser och har den skyddsutrustning som krävs, samt är säkerhetsmedvetna.

Kvalitetspolicy

När vi lämnat en arbetsplats vill vi att du ska vilja ta in oss igen för andra jobb eller att du genuint känner att du kan rekommendera oss till någon av dina nära och kära när dom söker en byggfirma.

Du ska älska dom små detaljerna som blev så proffsigt utförda.

Vi vill alltid uppfylla kundens krav, önskemål och förväntningar. Vi vill att du ska vara nöjd med utförandet, bemötandet och en hållen tidsplan.

Kvalitetsmål

Vi ska hålla tidsplaner

Vi ska vara engagerade och hålla hög kompetens vid alla våra projekt

Vi ska leverera och överträffa kundens förväntningar

Vi vill att kunden ska tänka på oss som företag och medarbetare, positivt

Miljöpolicy

Vi vet att vi hela tiden kan förbättra vårt miljötänk, det kommer nya material hela tiden, det kommer nya sätt att bygga hållbart, energisnålare utan att tumma på kvalitén, vi försöker ständigt uppdatera oss med de nya för att hela tiden kunna utveckla oss. Det är viktigt för oss.

Vi ser lagar och förordningar som en lägsta nivå och försöker alltid vara ett föredöme i branschen. Vi har god ordning på kemikalie- och avfallshantering.

Miljömål

Vi planerar våra jobb och gör större beställningar för att kunna minimera transporter

Vi planerar våra servicejobb och försöker planera våra egna körsträckor

Vi återanvänder material i den mån det går

Vi sorterar och återvinner överblivet material och sopor

Vi ställer alltid krav på låga CO2 -utsläpp från maskiner och fordon i våra entreprenader

 

Det är såklart inte bara ute på våra arbetsplatser vi sorterar och tänker på miljön. Det är något vi även gör på kontoret. I första led för att spara på jordens resurser så har vi digitaliserat hela företaget med som mål att, inte ha något annat än det mest nödvändiga på papper.

Kontaktpersoner

Cecilia

VD/Ekonomi

Maila Cecilia

Kaj

Projektledning anläggning

Maila Kaj

Magnus

VVS

Maila Magnus

Tobias

El

Maila Tobias

Anders

Anläggning

Maila Anders

Kontakt

Sundbybergs Byggentreprenad AB
Ålstavägen 7
177 43 Järfälla

Telefon: 08-35 50 73
info@sundbybergsbygg.se
www.sundbybergsbygg.se

Så här fakturerar du oss ➔

Offertförfrågan

Ålstavägen 7
177 43 Järfälla
08-35 50 73
info@sundbybergsbygg.se

08-35 50 73